Берінчик проведе боксерський бій за титул чемпіона світу 18 травня

Берінчик проведе боксерський бій за титул чемпіона світу 18 травня

Укрінформ
Українець Денис Берінчик продовжує підготовку до поєдинку за звання чемпіона світу в легкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Як інформує ESPN, боксери вже визначилися із місцем і датою проведення бою, передає Укрінформ.

Чемпіонський бій відбудеться 18 травня в американському Сан-Дієго.

35-річний Берінчик вперше боксуватиме за звання чемпіона світу в своєму 19-му професійному поєдинку. Суперником українця стане 29-річний мексиканець Емануель Наваррете.

Як повідомляє Суспільне Спорт, Берінчик уперше в кар'єрі боксуватиме у США. 15 його професійних поєдинків відбувалися в Україні, також Денис здобував перемоги в Угорщині (Бадалакаш), Польщі (Вроцлав) та Великій Британії (Лондон).

Натомість Родрігес увосьме поспіль битиметься на території США. Його останній бій - минулорічну нічию з бразильцем Робсоном Консейсау за титул чемпіона WBO в другій напівлегкій вазі приймав Лас-Вегас.

Наваррете залишається володарем поясу WBO у категорії до 59 кг. За кар'єру він також ставав чемпіоном світу в другому легкому та напівлегкому вагових дивізіонах.

Читайте також: Україна не завоювала олімпійські ліцензії на кваліфікаційному турнірі з боксу

Зазначимо, що одразу три українці битимуться за звання чемпіона світу в травні: окрім Берінчика, за титул Міжнародної боксерської федерації (IBF) у легкій вазі Василь Ломаченко зійдеться із австралійцем Джорджем Камбососом, а Олександр Усик протистоятиме британцю Тайсону Ф'юрі - за всі пояси у надважкій вазі.

Фото: Pavlo Bagmut/Ukrinform/Future Publishing via Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-