Тренер українських футболісток: Збірна налаштована здобути путівку на Євро

Тренер українських футболісток: Збірна налаштована здобути путівку на Євро

Укрінформ
Відбулося жеребкування кваліфікації чемпіонату Європи 2025 року з футболу серед жінок. Збірна України виступатиме в групі В4, де її суперницями будуть гравчині Вельсу, Хорватії та Косова.

Головний тренер українських футболісток Володимир Пятенко поділився враженнями від результатів жеребкування, передає Укрінформ.

«Наша комнада потрапила в приблизно рівну за силою учасниць групу. Когось важко назвати фаворитом. - сказав тренер. - Ті ж хорватки претендували на вихід до Ліги А, проте двічі розгромно програли норвежкам. Футболістки з Косова підвищилися у класі з Ліги С, випередивши болгарок, але саме цю збірну зовсім недавно двічі впевнено обіграли мої підопічні. Що ж до футболісток Вельсу, то вони вибули з Ліги А, але ціла група гравчинь задіяна у престижному чемпіонаті Англії…

Читайте також: Українські футболістки дізналися суперниць у кваліфікації Євро-2025

І хоча детальне вивчення сильних і слабких місць конкуренток ще попереду, проте вже зараз можу сказати, що українки будуть налаштовані завоювати право виступати у фінальній частині Євро. Оскільки два перші тури відбудуться вже на початку квітня, плануємо зібратися для підготовки наприкінці березня. Де саме - залежатиме від календаря».

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-