Тренер Боснії і Герцеговини: Перед грою з Україною потрібна віра в команду

Тренер Боснії і Герцеговини: Перед грою з Україною потрібна віра в команду

Укрінформ
Головний тренер футболістів збірної Боснії і Герцеговини Саво Милошевич розповів про ситуацію у його команді напередодні матчу з Україною у півфіналі плей-офф Євро-2024, який відбудеться 21 березня. 

Сербський наставник боснійців зазначив, що перед цією важливим поєдинкам його гравцям потрібна не ейфорія, а спокій і віра в команду, передає Укрінформ. 

«Не думаю, що в в нашому списку гравців бдуть якісь великі сюрпризи. Можливо, кілька. Ахмедходжич повертається, і це дуже важливо. Я дуже щасливий і задоволений, що це станеться. Домашнє поле - це, звичайно, наша перевага. Є й інші речі, які ми будемо використовувати як перевагу. Не можу розкривати подробиці, але, безумовно, важливо, що ми можемо розраховувати на кількох досвідчених гравців. Однак, якщо говорити загалом, то перед матчем з Україною потрібна не ейфорія, а спокій і віра в нашу команду», - заявив Милошевич.

Читайте також: Тренер Боснії і Герцеговини: Наш суперник у плей-офф - дуже якісна Україна

Поєдинок 1/2 фіналу плей-офф Євро-2024 між збірними Боснії і Герцеговини та України відбудеться 21 березня у Зениці на стадіоні «Биліно поле». Переможець цого протистояння у фінальному матчі за путівку на чемпіонат Європи вдома зіграє з переможцем пари Ізраїль - Ісландія.

Фото: www.nfsbih.ba.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-