Керівництво ФЛАУ зустрілося зі збірною перед легкоатлетичним ЧС у Глазго

Керівництво ФЛАУ зустрілося зі збірною перед легкоатлетичним ЧС у Глазго

Укрінформ
Виконувачка обов’язків президента Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ) Ольга Саладуха, віцепрезидентка федерації Наталія Добринська, головний тренер з багатоборства Олексій Касьянов, головний тренер збірної Максим Островський зустрілися у Глазго зі спортсменами, які представлятимуть Україну на чемпіонаті світу у приміщенні.

До складу української збірної увійшли  Ярослава Магучіх, Юлія Левченко, Олег Дорощук,  Андрій Проценко (стрибки у висоту), Юлія Лобан (багатоборство) та Анна Плотіцина (біг на 60 м з бар'єрами), передає Укрінформ.

Ольга Саладуха побажала нашим атлетам перемог та здобуття бажаних спортивних трофеїв. Щоб український спорт знову продемонстрував свою конкурентність, а український гімн знову лунав на престижних спортивних аренах.

Також вона нагадала, що чемпіонат в Глазго є важливим етапом на шляху до Олімпійських Ігор в Парижі. Тому виступи тут будуть своєрідною «генеральною репетицією» перед Олімпіадою. В.о. президента ФЛАУ закликала максимально сконцентрувати зусилля саме на цій головній  меті.

Читайте також: У шотландському Глазго розпочинається «зимовий» чемпіонат світу з легкої атлетики

Як повідомлялося, чемпіонат світу з легкої атлетики у приміщенні триватиме у Глазго 1-3 березня.

Фото: uaf.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-