Пятенко: Маємо нівелювати перевагу футболісток Болгарії в ігровій практиці

Пятенко: Маємо нівелювати перевагу футболісток Болгарії в ігровій практиці

Укрінформ
23-го та 27 лютого національна жіноча збірна України з футболу проведе стикові поєдинки з Болгарією за право залишитися у дивізіоні В Ліги націй.

Виконувач обов’язків головного тренера нашої команди Володимир Пятенко розповів про останні новини з табору команди, передає Укрінформ.

«Ми вже четвертий день перебуваємо на зборі поблизу турецького міста Анталья, де маємо змогу тренуватися на полі із трав’яним газоном. Але у повному складі зібралися лише 19 лютого, бо очікували на приїзд Інни Глущенко та Катерини Боклач. Вони були задіяні у своїх клубах у чемпіонаті Франції. Оскільки в Україні друга частина чемпіонату розпочнеться лише наприкінці березня, то ті болгарки, які виступають на батьківщині, встигнуть зіграти по одному офіційному матчу, а легіонерки - значно більше. У нас же, окрім Глущенко та Боклач, ігровою практикою ще можуть похвалитися Ольга Овдійчук, Яна Деркач та Любов Шматко, які виступають у Туреччині. Будемо намагатися нівелювати цю перевагу болгарок в ігровій практиці за допомогою досконалої фізичної підготовки...

Кістяк болгарської команди складають легіонерки, більшість з яких виступає у Швейцарії, Австрії, Румунії. Переважно болгарки діють другим номером, намагаючись довгими передачами знайти висунуту на вістря атаки Сімону Петкову зі швейцарського «Арау». У нас була можливість детально вивчити гру болгарської команди, і тепер головне - проявити свої найкращі якості на футбольному полі», - сказав наставник українських футболісток.

Стикові матчі за місце в Лізі В:

Латвія - Словаччина

Чорногорія - Північна Ірландія

Болгарія - Україна.

Читайте також: Українські футболістки поділилися очікуваннями перед матчами з Болгарією

Як повідомляв Укрінформ, збірна України посіла третє місце у групі В3 і зуміла обійти Словенію в рейтингу третіх команд, уникнувши вильоту в Лігу С.

Фото: Womens Football.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-