Середа - про «бронзу» ЧС: Навіть скаржитися не буду, адже все склалося саме так, як я хотів

Середа - про «бронзу» ЧС: Навіть скаржитися не буду, адже все склалося саме так, як я хотів

Ексклюзив
Укрінформ
Український стрибун у воду Олексій Середа оцінив свій виступ на чемпіонаті світу-2024 у Досі.

Він сказав про це в коментарі Укрінформу.

«Нарешті це трапилось. Сьогодні я здобув «бронзу» в індивідуальних стрибках з 10-метрової вишки на чемпіонаті світу. Це четвертий чемпіонат світу і моя перша медаль в індивідуальних стрибках. На попередніх трьох чемпіонатах світу я був четвертий, пʼятий, шостий, сьомий, але ніяк не міг підібратися до «трієчки». Сьогодні я зібрався і зробив це. Я не завалив жодного стрибка, показав рекордну для себе суму балів, оновив свій особистий рекорд на 10 балів. Навіть не буду скаржитися, адже все склалося саме так, як я хотів», - сказав Олексій.

«Бронза» стала другою медаллю спортсмена на цьогорічній світовій першості. Першу медаль він завоював в дуеті з Кирилом Болюхом у синхронних стрибках з вишки.

«Це(«бронза» в синхроні - ред.) також дуже важлива медаль для нас, тому що на попередньому чемпіонаті світу ми посіли друге місце. Зараз ми підтвердили свій статус медалістів чемпіонату світу. Особисто я дуже задоволений цим результатом. Ми зробили усі стрибки доволі непогано. Особливо мені сподобався пʼятий стрибок. Щиро задоволений цим результатом», - розповів він.

Середа також подякував ЗСУ за можливість представляти Україну на міжнародній арені.

«Хочу зазначити, що усі ці медалі - це величезна праця нашого тренерського штабу: хореографів, масажистів, тренерів загальної фізичної підготовки, спеціальної фізичної підготовки, лікарів, психологів, президента федерації Ігоря Лисова. Я всім щиро дякую. Головне те, що ми можемо тренуватись завдяки Збройним Силам України у такі важкі для нас, для країни часи. Вони гідно боронять нашу країну, а ми можемо спокійно спати, спокійно тренуватись і представляти Україну на міжнародних стартах», - підсумував Олексій.

Читайте також: Середа здобув «бронзу» у стрибках з 10-метрової вишки на ЧС з водних видів спорту

Як повідомлялося, сьогодні, 10 лютого, Олексій Середа став бронзовим призером чемпіонату світу з водних видів спорту в Досі, Катар.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-