Кіченок та Остапенко поступилися у фінальному матчі Australian Open

Кіченок та Остапенко поступилися у фінальному матчі Australian Open

Укрінформ
Українсько-латвійський дует Людмила Кіченок - Олена Остапенко не зміг виграти трофей на Відкритому чемпіонаті Австралії-2024 з тенісу у Мельбурні.

Посіяні під 11-м номером Кіченок та Остапенко у фіналі парного розряду Australian Open поступилися другому тандему турніру Шувей Се (Тайвань) - Елізе Мертенс (Бельгія) - 1:6, 5:7, передає Укрінформ.

Кіченок та Остапенко вперше зіграли разом у фіналі турніру Grand Slam. Раніше найкращим результатом тенісисток на цьому рівні був півфінал на Ролан Гаррос та Вімблдоні у 2022 році.

Людмила Кіченок стала третьою українкою, яка зіграла у титульному матчі парного розряду Australian Open. 2008 року чемпіонками турніру у Мельбурні стали сестри Олена та Катерина Бондаренко (Володько). На турнірах Grand Slam у парному фіналі також грала Олена Татаркова - з Маріан де Свардт із ПАР на Вімблдоні у 1999 році.

Елізе Мертенс та Сє Шувей виграли другий спільний титул Grand Slam: у 2021 році вони здобули перемогу на Вімблдоні.

Читайте також: Відомі переможці юніорського Australian Open 2024

Australian Open-2024 завершиться чоловічим фіналом, в якому о 10.30 за київським часом зійдуться італієць Яннік Сіннер та «нейтральний» росіянин Данило Медведєв.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-