Марта Костюк: У грі з Гауфф треба бути настільки агресивною, наскільки можу

Марта Костюк: У грі з Гауфф треба бути настільки агресивною, наскільки можу

Укрінформ
Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала свою перемогу у четвертому колі Відкритого чемпіонату Австралії, де вона розгромила суперницю з нейтральним статусом Марію Тимофеєву (6:2, 6:1).

Марта зазначила, що у наступному, чвертьфінальному матчі проти американки Коко Гауфф їй треба показаьт агресивний теніс.

«Я досі, напевно, не усвідомлюю те, що гратиму у чвертьфіналі Я не відчувала тиску у четвертому колі. Чудово, що в мене вийшов такий матч, будк більше часу, щоб усе перетравити. Це мій улюблений турнір, мої улюблені вболівальники, мої улюблені українські вболівальники. І я дуже рада повертатися сюди щороку. У мене були  непрості роки тут - 2019, 2020, 2021-й. Дуже непросто було в попередніх матчах і зараз я дуже рада, що зіграю у чвертьфіналі...

Читайте також: Марта Костюк вперше вийшла до чвертьфіналу Australian Open

Попереду - четверта «ракетка» світу Коко Гауфф. Д думаю, це буде чудовий матч. Він точно не буде легким, і мені потрібно бути настільки агресивною, наскільки я можу. Це вже топ-5, і я сподіваюся показати гарне шоу і хороший бій», - сказала Марта Костюк.

Фото: btu.org.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-