Беленюк: Буду випробовувати свої сили на чемпіонаті Європи

Беленюк: Буду випробовувати свої сили на чемпіонаті Європи

Укрінформ
Чемпіон Оліміпійських ігор у Токіо готується до Олімпіади в Парижі.

Про це він розповів у коментарі «Колу Спорту», передає Укрінформ.

«Відпочинок вже викреслили після чемпіонату світу, тому через місяць у мене буде попередній старт – чемпіонат Європи, будемо випробовувати свої сили там. Це в рамках підготовки до основного старту Олімпійських Ігор. Багато будемо працювати, це точно знаю, на це в принципі налаштовуюсь, тому що там слабких точно не буде», - сказав Беленюк.

Беленюк також висловив свою думку, щодо участі росіян в Олімпіаді-2024.

«Я вважаю, що їм не місце в цивілізованому світі, цивілізованому спорті, вони повинні сидіти вдома і там організовувати якісь свої локальні ігри, як вони це вже робили, після паралімпіади у 2022 році, коли їх відсторонили й вони провели свою власну паралімпіаду. Ми повинні продовжувати боротися, тиснути на міжнародний олімпійський комітет, на керівництво країни, яка проводить ці ігри з закликом до того, щоб вони нас почули.

Всі знають, всі виказують свою солідарність, але "Друг пізнається в біді" і саме якимись корисними діями. Це був би суттєвий показник того, що Франція нас підтримує не тільки на словах, а дійсно на справі», - підсумував Жан.

Читайте також: МОК допустив росіян та білорусів до Олімпійських ігор-2024 під нейтральним прапором

Як повідомляв Укрінформ, у грудні 2023 року Виконком МОК вирішив допустити індивідуальних спортсменів із країн-агресорів до літніх Олімпійських ігор-2024 у Парижі у нейтральному статусі.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-