Людмила Кіченок зіграє з Павичем у міксті Відкритого чемпіонату Австралії

Людмила Кіченок зіграє з Павичем у міксті Відкритого чемпіонату Австралії

Укрінформ
Дует разом виграв «Вімблдон» у 2023-му.

Відбулось жеребкування 1-го раунду Australian Open у міксті, де беруть участь українські тенісистки Людмила та Надія Кіченок, передає Укрінформ.

Людмила Кіченок у парі з хорватом Мате Павичем зіграє проти австралійського дуету Сторм Гантер – Метью Ебден. У липні 2023-го Людмила разом з Павичем виграла «Вібмлдон» у міксті, обігравши китайсько-бельгійський дует Сюй Іфань - Йоран Фліген.

Надія Кіченок, яка грає разом з аргентинцем Максимо Гонсалесом, гратиме проти Тімеа Бабош (Угорщина) та Рохан Бопанна (Індія).

Сестри Кіченок також беруть участь і в парному розряді. Надія Кіченок у парі з Даніелою Коллінс (США) зіграє проти російського дуету Еліна Аванесян – Ірина Шиманович. Людмила Кіченок у парі з Оленою Остапенко (Латвія) зіграє проти Магди Лінетт (Польща) та Бернарди Пера (США). Лінетт не змогла закінчити матч одиночного розряду проти Возняцкі через травму.

Читайте також: Марта Костюк вийшла до другого кола парного розряду Australian Open

Як повідомляє Укрінформ, Марта Костюк у дуеті з Катажиною Кавою з Польщі вийшли до другого кола парного розряду Відкритого чемпіонату Австралії

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-