В олімпійському селищі юнацьких Ігор-2024 замайоріли українські прапори

В олімпійському селищі юнацьких Ігор-2024 замайоріли українські прапори

Укрінформ
У головному Олімпійському селищі IV зимових Юнацьких олімпійських Ігор, яке розташоване в прибережному кластері на території Національного університету Каннина – Вонджу, замайоріли українські прапори.

Делегація НОК України, яка прибула до Республіки Корея за декілька днів до початку змагань, підготувала житлову зону до заселення команди, прикрасивши її національною символікою, передає Укрінформ.

Українська збірна мешкатиме в головному житловому корпусі університету на п'ятому та шостому поверхах. Сусідами нашої команди будуть збірні Польщі, Словенії, Швеції та Австралії. 

На першому поверсі цієї ж будівлі розташована олімпійська їдальня, в якій представлена кухня країн з різних куточків світу.

Окрім того, на території селища спортсменам доступний фітнес центр і навчально-розважальна зона, де можна взяти участь у різних активностях.

Першими українськими спортсменами, хто прибуде до селища, стануть представники санного спорту та скелетону.

Читайте також: Знайомтеся: спортивні об'єкти IV зимової Юнацької Олімпіади-2024

Зазначимо, що інше олімпійське селище розташоване у гірському кластері у Чонсоні. В ньому проживатимуть представники гірськолижного спорту та фристайлу (паралельний могул). 

Церемонія відкриття Юнацьких Олімпійських ігор відбудеться 19 січня.

Фото: noc-ukr.org. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-