Сосновський: На турнір в Угорщину поїде повний склад - 13 вагових категорій

Сосновський: На турнір в Угорщину поїде повний склад - 13 вагових категорій

Ексклюзив
Укрінформ
Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський розповів про підготовку команди до ліцензійних змагань.

Про це він сказав у коментарі Укрінформу.

«В Угорщину ми поїдемо повним складом. Всі 13 вагових категорій будуть представлені. Олександр Хижняк теж поїде, хоча у нього вже є ліцензія. В Олександра індивідуальний план, присвячений Олімпійським Іграм. Після турніру в Угорщині будемо готуватись до ліцензійного турніру в Італії. В середньому найкращий результат серед усіх континентів - це три ліцензії. Якби не сталось того, що сталось на Європейських іграх з Захарєєвим і Замотаєвим, то і в нас було б вже три ліцензії. Для нас  дібрати ще дві ліцензії - це буде добре. Якщо зможемо завоювати три ліцензії плюс Хижняк, то буде дуже добре», - сказав він.

Сосновський також наголосив на тому, що кожен у збірній повинен працювати над командою, а не над кожним боксером індивідуально.

«Мене цікавить команда. На Олімпіаду ми поїдемо з тими боксерами, які у нас вже є. Чемпіонат України показав, що у нас дуже хороша молодь. Після Олімпіади почнеться нове життя команди. Я хочу бачити не кожного боксера окремо, а згуртовану команду. Всі тренери мають бути разом, працювати на результат всієї збірної, а не на одного боксера. Твій особистий боксер – це добре, але важливо, щоб була команда» - пояснив головний тренер збірної.

Він також зауважив, що свій шанс на завоювання ліцензії може отримати Ярослав Харциз.

«Змінився лідер в одній ваговій категорії, оскільки Ярослав Харциз поступився Данилові Заморилу. Через це в Італію поїде Заморило. Там уже побачимо, що буде далі. Якщо Данилові не вдасться завоювати ліцензію, тоді, думаю, буде правильно дати шанс Харцизу. Він досвідчений боксер. Якщо в Італії Заморило не виграє ліцензію, можливо, в Таїланд на інший ліцензійний турнір поїде Ярослав Харциз», - підсумував Сосновський.

Читайте також: Захарєєв: Турнір в Угорщині стане підготовкою до ліцензійних змагань

Як повідомлялося, збірна України з боксу готується до міжнародного турніру, який пройде в Угорщині з 15 по 21 січня. Ліцензійні змагання в Італії розпочнуться 29 лютого.

Фото: fbu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-