Юнацька збірна України отримала олімпійське екіпірування на Ігри в Канвондо

Юнацька збірна України отримала олімпійське екіпірування на Ігри в Канвондо

Укрінформ
Трохи більше двох тижнів залишається до старту IV зимових Юнацьких Олімпійських ігор, які з 19 січня по 1 лютого прийматиме провінція Канвондо (Республіка Корея). 

На престижному мультиспортивному форумі Україну представлятимуть 44 атлети у 12-ти спортивних дисциплінах, передає Укрінформ. 

Національний олімпійський комітет України екіпірував членів юнацької збірної команди України якісним комплектом спортивного одягу, який надала компанія 4F.

Кожен член збірної команди України отримав близько 50 найменувань спортивного екіпірування, яке призначене як для парадного, так і повсякденного носіння: костюми для нагороджень та урочистих подій, костюми для тренувань, декілька видів курток, кофти, штани, футболки, термобілизна, взуття, рюкзак, валіза, аксесуари тощо.

Олімпійська екіпіровка відповідає сучасним дизайнерським трендам, виготовлена із тканин, розроблених з урахуванням кліматичних умов місця проведення змагань, де температурні показники сягають від 5 градусів тепла у прибережних зонах, до позначки в мінус 25 градусів на змагальних високогірних локаціях.

Читайте також: 44 спортсмени представлять Україну на зимових Юнацьких Олімпійських іграх-2024

Кольорова гама, яка використовується в колекції, поєднує традиційні синьо-жовті кольори з палітрою, що символізує твердість та незламність українського духу.

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-