Відбулося перше у 2024 році засідання виконкому НОК України

Відбулося перше у 2024 році засідання виконкому НОК України

Укрінформ
У режимі онлайн під головуванням президента Національного олімпійського комітету України Вадима Гутцайта відбулося перше в новому 2024 році засідання членів виконкому організації.

Особливу увагу учасники засідання приділили підготовці до участі збірної команди України в IV зимових Юнацьких Олімпійських іграх Канвондо-2024, повідомляє Укрінформ. 

Зокрема, було затверджено поіменний склад команди, а також обговорено стан екіпірування команди, організаційно- документального оформлення та вирішення логістичних питань.

На порядку денному також були питання щодо співпраці НОК України  з регіональними відділеннями організації, фізкультурно-спортивними товаристами, спортивними федераціями з олімпійських видів спорту та суб’єктами олімпійського руху. 

З урахуванням плану бюджету НОК на 2024 рік ухвалено рішення щодо надання у 2024 році фінансової допомоги (адміністративних грантів) федераціям з олімпійських видів спорту - по 75 тис грн, фізкультурно-спортивним товариствам та відомствам для проведення спільних заходів, спрямованих на популяризацію олімпійського руху, спорту та здорового способу життя - по 80 тис грн, регіональним відділенням НОК - по 100 тис грн

Читайте також: У Києві пройшли проводи збірної України на зимові Юнацькі Олімпійські ігри

Загальний розмір адміністративних грантів становитиме понад 6,1 млн грн.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-