Українські санкарі готові до старту у новому змагальному сезоні

Українські санкарі готові до старту у новому змагальному сезоні

Укрінформ
Національна збірна команда України із санного спорту (основний склад та юніори) вирушила зі Львова в довготривале закордонне відрядження для участі в низці офіційних міжнародних змагань та навчально-тренувальних зборів.

Упродовж січня-лютого поточного 2024 року у Німеччині, Австрії, Швейцарії, Латвії відбудеться кілька етапів розіграшу Кубка світу, а також головні старти сезону - чемпіонат Європи (Австрія) та чемпіонат світу (Німеччина), передає Укрінформ.

Юніорський склад команди готується до виступів на першості Європи (Німеччина) та чемпіонаті світу (Норвегія), а також у кількох етапах юніорського Кубках світу.

У складі команди під орудою досвідчених тренерів-львів’ян Тараса Гарцули, Володимира Вахрушева та Олега Жеребецького змагатимуться досвідчені українські санкарі, учасники зимових Олімпійських Ігор, які представляють Львівську і Тернопільську області. Це майстри спорту міжнародного класу Олена Стецків (одномісні, двомісні сани), Юліанна Туницька, Андрій Мандзій, Антон Дукач (одномісні сани), а також Ігор Гой (двомісні сани).

Читайте також: Українські санкарі здобули медалі на змаганнях у Республіці Корея

Виступлять також молоді перспективні спортсмени Анна Шкрет, Наталія Хитренко, Данило Марциновський (одномісні сани), Олександра Мох, Вікторія Коваль, Богдан Бабура, Вадим Микієвич, Назар Качмар (двомісні сани).

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-