Тенісистка Юлія Стародубцева: Я несподівано потрапила на турнір у Брисбені

Тенісистка Юлія Стародубцева: Я несподівано потрапила на турнір у Брисбені

Укрінформ
Українська тенісистка Юлія Стародубцева готується до старту на турнірі WTA 500 у Брисбені, де розпочне свій виступ у кваліфікації.

Для 23-річної українки це буде дебютний виступ на австралійській серії турнірів, передає Укрінформ. 

«Чому я вибрала грати у Брисбені? Просто поставила цей турнір своїм першим пріоритетом, коли робила реєстрацію на перший тиждень, але я взагалі не очікувала, що потраплю сюди, - сказала спортсменка. - Я увійшла другою знизу до кваліфікації, а тепер зовсім несподівано піднялася до 12-го номера посіву. Я думала, що скоріше поїду до Нової Зеландії, але ось вийшло так, що потрапила до Брисбена».

У 2023 році Юлія провела понад 60 матчів, а сезон завершила наприкінці листопада. Проте довгої відпустки у Стародубцевої не вийшло, оскільки практично через тиждень вона почала готуватися до нового сезону.

«Передсезонку проходила там же, де й живу - у Нью-Йорку. Після свого останнього турніру в сезоні, відпочила десь сім-вісім днів і вже почала готуватися до нового сезону. До Австралії прилетіла десь тиждень тому, щоб краще адаптуватися і звикнути до погоди. Мій молодий чоловік з Австралії, його сім'я тут живе, плюс він грає в теніс, тож мені це допомогло приїхати сюди раніше і з ним потренуватися», - розповіла тенісистка.

Завтра в першому колі відбіру Юлія Стародубцева зіграє проти 25-річної австралійки Медісон Інгліс

Читайте також: Ястремська та Стародубцева стартують у кваліфікації турніру WTA у Брисбені

Додамо, що Юлія Стародубцева стала переможницею голосування BTU Awards у двох номінаціях - «Відкриття року» та «Прогрес року».

Фото: btu.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-