Українські дзюдоїсти зберуться на НСЦ «Конча-Заспа» 3 січня

Українські дзюдоїсти зберуться на НСЦ «Конча-Заспа» 3 січня

Укрінформ
Збірна України з дзюдо у складі 11 спортсменів та 3 тренерів завершила 2023 рік тренувальними зборами в одному з найкращих спортивних центрів Європи - Gloria Sports Arena, що знаходиться поблизу турецької Анталії.

Як повідомляє пресслужба Федерації дзюдо України (ФДУ), під керівництвом тренерів Віталія Дуброви, Олександра Косінова, Світлани Кузнєцової та під пильним наглядом лікаря команди Віталія Сазонова, на зборі працювали 11 спортсменів - лідерів збірної України: Дільшота Халматова, Артема Лесюка, Богдана Ядова, Саіда Магомеда-Халідова, Михайла Свідрака, Антона Савицького, Євгенія Балєвського, а також Меланії Водяної, Дар’ї Білодід, Юлії Курченко та Єлизавети Литвиненко, передає Укрінформ.

Вся робота була спрямована на закладання бази на наступний рік. Спортсмени виконували багато силової, координаційно-розвиваючої роботи, працювали з резиною. Окрім того в програмі збору було багато ігрових вправ та тренувань в басейні.

За словами тренерів, на різдвяні та новорічні свята спортсмени повернуться додому, після чого зберуться 3 січня на черговий навчально-тренувальний збір в НСЦ «Конча-Заспа».

Читайте також: Дзюдоїст Халматов – найкращий спортсмен листопада в Україні

Найважливішими стартами наступного року стануть травневий чемпіонат світу в Абу-Дабі (ОАЕ) та літні Олімпійські ігри у Парижі (Франція).

На фото: Дар'я Білодід (IJF).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-