Тенісистки Калініна та Костюк розповіли, як долають проблему джетлага

Тенісистки Калініна та Костюк розповіли, як долають проблему джетлага

Укрінформ
Українські тенісистки Ангеліна Калініна та Марта Костюк розповіли про те, як долають проблему джетлага (часту зміну часових поясів протягом сезону). 

Про це повідомляє Btu.org.ua, передає Укрінформ.

Марта Костюк: «Незалежно від того, наскільки ви втомилися, скажімо, якщо у вас такий джетлаг, що зранку ви не можете встати з ліжка, прокидайтеся в той час, коли ви зазвичай прокидаєтеся, і відразу ж вирушайте на тренування. Ви активізуєте свої гормони, щоб прокинутися, і залишитеся бадьорими до вечора. Ще одна порада: якщо ви не можете заснути ввечері, вечеряйте раніше, щоб організм почувався більш втомленим перед сном, і ви дійсно проспали всю ніч. В іншому разі ви перетравлюватимете їжу половину ночі і не зможете повністю відновитися. Тож якщо ви хочете лягти спати о 9-й, їжте о 4-й».

Читайте також: Рейтинг WTA: Світоліна залишилася на 25-ю, Подрез - у топ-500

Ангеліна Калініна: «У мене немає ніякого секрету, окрім як приймати мелатонін. Він допомагає перші три дні, а потім я можу спати сама. Крім того, намагайтеся спати в один і той самий час щодня. Якщо ви будете метушитися за часом, це не спрацює. Я намагаюся лягати спати о 9-й і через три-чотири дні входжу в ритм».

На фото: Марта Костюк/btu.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-