Маріо Пушич: Футболісти «Шахтаря» билися до кінця

Маріо Пушич: Футболісти «Шахтаря» билися до кінця

Укрінформ
Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич прокоментував виїзну поразку команди від португальского «Порту» (3:5) у маті 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Настаник українського клубу зазначив, що наші футболісти показали у Лізі чемпіонів якісну гру і боролися до кінця, передає Укрінформ. 

«Так, на жаль, ми програли, а причина дуже проста - «Порту» забив п’ять м'ячів, а ми лише три. Для виїзного матчу це багато, але загалом цього було недостатньо. «Порту» - це команда, яка діє у високому темпі, дуже авантюрна. Суперник гарно розпочав, ми гарно відігравалися. Ми домінували у певних частинах матчу, але зробили дві-три необов’язкові помилки, що занадто для такого рівня. Через це відігратися було не так легко, але, звісно, ми намагалися це зробити весь час, особливо в останні 25 хвилин, коли рахунок був 3:2. Ми замінили наших гравців атаки, хотіли відігратися, але потім знову пропустили.

Чесно кажучи, іноді дивно пишатися командою після поразки. Мої гравці зробили все можливе, боролися до кінця. Ми справді зробили все, але й суперник зробив все. Тому я пишаюся нашою командою, дуже молодою командою. Ці поєдинки важливі для процесу навчання молодих гравців, бо тільки так ти можеш отримати цей досвід, і ми це зробили. Ми мали дуже важку групу, набрали дев’ять очок, що є великим досягненням, грали у гарний футбол. Я лише можу сказати, що дуже задоволений, як прогресують футболісти в останні два місяці. Ми досягли дуже важливої мети для клубу і залишаємося у чудовому турнірі - Лізі Європи», - сказав Пушич. 

Читайте також: «Шахтар» поступився «Порту» і виступить у плей-офф Ліги Європи УЄФА

Підсумкове турнірне становище у квартеті H Ліги чемпіонів: «Барселона» (Іспанія) - 12 очок, «Порту» - 12, «Шахтар» - 9, «Антверпен» (Бельгія) - 3.

Фото: shakhtar.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-