Відомий склад збірної України з футзалу на матчі з Бельгією та Польщею у відборі ЧС-2024

Відомий склад збірної України з футзалу на матчі з Бельгією та Польщею у відборі ЧС-2024

Укрінформ
Заключні для «синьо-жовтих» поєдинки групи В пройдуть 15 та 20 грудня.

Збірна України з футзалу оголосила склад на матчі з Бельгією та Польщею у кваліфікації до чемпіонату світу-2024, передає Укрінформ.

Тренерський штаб на чолі з Олександром Косенком на вирішальні поєдинки групового етапу викликав 15 гравців. Порівняно з жовтневою заявкою відсутні Андрій Мельник та Ярослав Лебідь, натомість присутні Євген Сірий та Ігор Чернявський, який відновився після травми.

Склад збірної України з футзалу:

Воротарі: Кирило Ципун («Пяст», Польща), Юрій Савенко («Ураган»), Олександр Сухов («ХІТ»).

Польові гравці: Назар Швед, Артем Фаренюк, Ігор Корсун, Петро Шотурма (усі – «Ураган»), Євгеній Жук, Євген Сірий, Ігор Чернявський, Даниїл Абакшин, Олександр Педяш (усі – «ХІТ»), Ростислав Семенченко, Владислав Завертаний (обидва – Aurora- «Clust»), Михайло Зварич («Енергія»).

Команда Косенка посідає друге місце у групі В. Для гарантованого виходу на ЧС-2024 збірній України треба вигравати відбіркову групу, або займати одне з чотирьох кращих других місць (всього груп – шість), щоб зіграти в плей-оф.

Читайте також: УЄФА презентував оновлений формат жіночого Євро з футзалу

15 грудня Україна зіграє з Бельгією в угорському Беретьйоуйфалу, за п’ять днів, 20 грудня, команда Косенка у Лодзі завершить груповий етап поєдинком проти збірної Польщі.

Фото: uaf.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-