Ліга чемпіонів УЄФА: «Галатасарай» програв «Баварії», «Інтер» здолав «Зальцбург»

Ліга чемпіонів УЄФА: «Галатасарай» програв «Баварії», «Інтер» здолав «Зальцбург»

Укрінформ
У Лізі чемпіонів УЄФА завершилися стартові поєдинки третього туру групової стадії розіграшу.

Турецький «Галатасарай» у Стамбулі зазнав поразки від чемпіонів Німеччини футболістів мюнхенської «Баварії» - 1:3, а італійський «Інтер» у Мілані взяв гору над австрійським «Зальцбургом» - 2:1, передає Укрінформ.

На стамбульській арені Rams Park відзначилися Кінгслі Коман (8-ма хвилина), Гаррі Кейн (73) та Джамал Мусіала (79) - у гостей; Мауро Ікарді (30, з пенальті) - у складі господарів.

Авторами голів на міланському «Стадіо Джузеппе Меацца» стали Алексіс Санчес (19), Хакан Чалханоглу (64, з пенальті) - у господарів; Оскар Глух (57) - у гостей.

В інших матчах вівторка о 22.00 зійдуться «Бенфіка» (Португалія) - «Реал Сосьєдад» (Іспанія), «Брага» (Португалія) - «Реал» (Іспанія), «Ланс» (Франція) - ПСВ «Ейндховен» (Нідерланди), «Манчестер Юнайтед» (Англія) - «Копенгаген» (Данія), «Севілья» (Іспанія) - «Арсенал» (Англія), «Уніон» (Німеччина) - «Наполі» (Італія).

Читайте також: «Шахтар» розірвав контракт з Роспутьком, який втік у Росію

Як повідомлялося, донецький «Шахтар» у третьому турі в середу, 25 жовтня, зіграє на виїзді проти лідера групи Н іспанської «Барселони».

Фото: ФК «Баварія».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-