Хокеїсти збірної України U17 отримали суперників на Кубку Президента у Чехії

Хокеїсти збірної України U17 отримали суперників на Кубку Президента у Чехії

Укрінформ
4-6 серпня у чеському місті Тржинець проходиме хокейний Кубок Президента, в якому виступлять юнацькі команди (вік гравців - 17-ти років).

За підсумками жеребкування збірна України, яку тренує Олександр Бобкіна, потрапила до групи з чеськими клубами «Тржинець», «Спарта» (Прага), латвійською ХШ «Рига» та словацьким «Слованом» (Братислава), передає Укрінформ. 

Усі матчі відбудуться у головному палаці Werk Arena (5 400 глядачів).

До іншої групи, яка розігруватиме позиції на міні-Werk Arena, потрапили швейцарський «Давос», чеські «Енергія» (Карлови Вари), «Вітковіце» (Острава), «Маунтфілд» (Градець-Кралове), а також австрійський «Ред Булл» (Зальцбурґ).

Перший ігровий день (4 серпня) для збірної України розпочнеться матчем проти хокейної школи «Рига», а фінішує двобієм проти господарів - «Тржинця».

Програма другого ігрового дня (5 серпня) включає для «синьо-жовтих» також дві зустрічі: Україна - «Спарта» та Україна - «Слован».

Зрештою, в заключний ігровий день (6 серпня) за підсумками групових виступів відбудуться матчі за перше, третє, п’яте, сьоме та дев’яте місця.

Читайте також: Збірна України з хокею U17 оголосила склад на Кубок Президента у Чехії

Додамо, що до складу юнацької збірної України увійшли 18 гравців 2007 р.н. та три виконавці - 2008-го.

Фото: fhu.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-