«Динамо» розпочало тренування на зборах в Австрії

«Динамо» розпочало тренування на зборах в Австрії

Укрінформ
Футболісти київського «Динамо» приступили до безпосередньої роботи на зборі в австрійському містечку Санкт-Файт-ан-дер-Глан. 

Як повідомляє пресслужба «біло-синіх», своєю резиденцією команда обрала готель Hotel die Zeit, який має безпосередньо на своїй території два повнорозмірних футбольних поля високої якості, передає Укрінформ.

Перед початком першого заняття до гравців звернувся Мірча Луческу. Головний тренер дав підопічним настанову не лише на тренування, а в цілому на збір і навіть на сезон, наголосивши, що у новому сезоні вони зобов’язані виправити ситуацію та повернути чемпіонський титул.

Окремо Містер звернувся до молодих футболістів, відзначивши, що більшість із них вже не перший сезон тренуються в основній команді, тож вони ніяк не є початківцями, і вимоги до них мають бути такими самими, як і до інших гравців.

Читайте також: Футболісти «Динамо» отримали нові ігрові номери

За винятком травмованого Сергія Булеци у першому тренуванні взяли участь усі інші 23 гравці, які прибули напередодні з Києва, а також Сергій Сидорчук, Решат Рамадані та Андрій Ярмоленко, які приєдналися до команди вже у готелі.

Читайте також: Відомий п'ятий суперник «Динамо» на зборі в Австрії

Перший контрольний поєдинок кияни проведуть 5 липня проти бухарестського «Динамо».

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-