Людмила Лузан: Хочу зробити все для України та її перемоги

Людмила Лузан: Хочу зробити все для України та її перемоги

Укрінформ
Дворазова олімпійська призерка і чемпіонка світу Людмила Лузан провела перші тренування у Криспінувській затоці, яка прийматиме змагання з веслування на байдарках і каное на ІІІ Європейських іграх-2023 у Польщі. 

Українська веслувальниця поділилася враженнями від польського прийому та розповіла, в якій формі підходить до головного мультиспортивного форуму континенту, передає Укрінформ. 

«Умови тут дуже добрі, мені подобається, як все організовано, хороша інфраструктура. А розуміння того, що цей турнір раз на чотири роки, дає відчуття ніби це міні Олімпійські ігри. Тому, звичайно, відчувається масштаб цих змагань і атмосфера - ловиться кураж. Я вже чекаю на старт, хочеться змагатися. Думаю, що ми зараз в дуже добрій формі, а вода вже покаже, хто як працював. Я до кожних змагань ставлюся як до свята. Хочеться отримати задоволення від процесу, зробивши все для України та її перемоги. Тому з легкою душею виходжу на старт і роблю свою роботу. Я знаю, що пройшла добру підготовку і не сумніваюся в собі», - сказала Людмила.

Читайте також: Лузан здобула друге «золото» на польському етапі Кубка світу з веслування

ІІІ Європейські ігри триватимуть з 21 червня по 2 липня. 

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-