Чоловіча збірна України достроково вийшла у Фінал чотирьох Золотої Євроліги з волейболу

Чоловіча збірна України достроково вийшла у Фінал чотирьох Золотої Євроліги з волейболу

Укрінформ
Українці розгромили збірну Хорватії у четвертому турі. 

Чоловіча збірна України з волейболу достроково вийшла у Фінал чотирьох Золотої Євроліги, це сталося завдяки розгромній перемозі у четвертому турі над командою Хорватії – 25:17, 25:21, 25:22, передає Укрінформ.

У попередніх трьох турах Золотої волейбольної Євроліги Україна здобула три перемоги у матчах проти Північної Македонії, Хорватії та Бельгії.

У четвертому турі українцям протистояла збірна Хорватії. Перший сет завершився упевненою перемогою волейболістів збірної України, які обіграли суперника за 22 хвилини з різницею у вісім очок – 25:17. На початку другої партії «синьо-жовті» здобули перевагу у чотири очки і довели сет до перемоги 21:25. У третьому сеті Україна також вийшла вперед на самому початку, але дозволила супернику зрівнятися за рахунку 8:8. До завершення вирішальної партії гра проходила без переваги однієї з команд, однак у кінці третього сету Україна була успішнішою – 22:25.

Завдяки цій перемозі Україна достроково вийшла у Фінал чотирьох Золотої Євроліги.

Читайте також: Чоловіча збірна України перемогла Бельгію у матчі Золотої Євроліги з волейболу

Чоловіча збірна України тричі брала участь у Фіналі чотирьох Золотої Євроліги. У 2017 році українські волейболісти стали переможцями турніру.

Фото: cev.eu

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-