Дерев’янченко: Я не засмучений, бо знаю, що виграв поєдинок

Дерев’янченко: Я не засмучений, бо знаю, що виграв поєдинок

Укрінформ
Українець програв мексиканцю Мунгії одноголосним рішенням суддів.

Український боксер Сергій Дерев’янченко прокоментував поразку у поєдинку за пояс WBC Silver у другій середній ваговій категорії проти мексиканця Хайме Мунгії, повідомляє Fight Hub TV, передає Укрінформ.

«Думаю, я виграв цей бій. Я контролював поєдинок у кожному раунді. Одинадцятий раунд був дуже близьким, а у 12-му він потрапив мені по корпусу. Мунгія вдарив мене по печінці і я не міг терпіти. Бачив, що він утомився. Кілька разів я вдарив його по корпусу, щоб він сповільнився. Але Мунгія – жорстокий боєць, він сповільнився, але потім відновився і повернувся до поєдинку. Я не засмучений, бо знаю, що виграв поєдинок. Я проробив хорошу роботу у цьому бою, протягом усього табору я працював зі своєю командою. Я тренувався, був готовий до цього поєдинку. Я знаю, що переміг, бо добре провів бій», – заявив Дерев’янченко після бою.

Читайте також: Теофімо Лопес оголосив про завершення кар'єри

За підсумками 12-ти раундів усі троє суддів віддали перемогу мексиканському боксеру – 115:112, 114:113, 114:113. Дерев’янченко зазнав п’ятої поразки, і четвертої за останні п’ять поєдинків. Непереможений Мунгія здобув 42 перемогу на професійному рингу.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-