Юнацька збірна України обіграла кіпріотів у відборі футбольного Євро-2023

Юнацька збірна України обіграла кіпріотів у відборі футбольного Євро-2023

Укрінформ
Збірна України з футболу (гравці до 17-ти років) обіграла команду Кіпру у першому матчі елітного раунду кваліфікації чемпіонату Європи-2023.

Як повідомляє пресслужба Української асоціації футболу (УАФ), свій перший поєдинок у відбірковій групі 6 підопічні Юрія Мороза проводили проти господарів міні-турніру в кіпрському місті Пафос на стадіоні ім. Стеліоса Кіріакідеса, де здобули перемогу з рахунком 4:2, передає Укрінформ.

На початку поєдинку Хан відкрив рахунок ударом у «дев’ятку». Пізніше Білий збільшив перевагу «синьо-жовтих», перегравши голкіпера у штрафному майданчику. Однак перед перервою кіпріоти відіграли один м’яч і мали змогу зрівняти рахунок.

У другому таймі підопічні Юрія Мороза довели поєдинок до перемоги завдяки голам Калина та Пономаренко. Збірна Кіпру насамкінець зуміла забити другий м'яч із пенальті, проте на більше часу їй не вистачило.

Читайте також: Юнацька збірна України з футболу U17 стартує в елітраунді відбору Євро-2023

Збірна України U17 очолила групу 6 відбору на Євро-2023. У наступному матчі підопічні Мороза зіграють 10 березня із Ірландією., яка зіграла внічию з Італією (2:2).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-