Патрік ван Леувен: «Зоря» здатна забивати більше

Патрік ван Леувен: «Зоря» здатна забивати більше

Укрінформ
Головний тренер футболістів «Зорі» Патрік ван Леувен відповів на питання журналістів після першого матчу з румунським клубом «Університатя» (1:0) у 3-у раунді кваліфікації Ліги конференцій УЄФА.

Наствник луганців зазначив, що у цілому він задоволений результатом, але «Зоря» здвтна забивати бульше, передає Укрінформ. 

«Моменти були, щоб забивати більше ніж один м’яч. Якщо порівняти з минулим сезоном, у нас нині зовсім інший склад. Я задоволенний настроєм команди та результатами, які вона показує. У матчі з «Університатею» було завдання контролювати гру всі 90 хвилин, як в обороні, так і в атаці.  Команда довго не грала в офіційних матчах, тому такий результат поєдинку нас більш ніж задовільняє. Словом, навіть один гол і мінімальна перемога - це вже позитивний результат, але ми знаємо, що здатні забивати суперникам більше», - сказав ван Леувен.

Матч у відповідь пройде в Румунії 11 серпня.

Читайте також: «Зоря» обіграла «Університатю» у матчі Ліги конференцій УЄФА

Переможець протистояння «Зоря» - «Університатя» вийде до раунду плей-офф Ліги конференцій УЄФА, де зіграє з кращою командою пари «Лугано» (Швейцарія) - «Хапоель» (Бєер-Шева, Ізраїль).

Фото: zarya-lugansk.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-