Наставник «Зорі» ван Леувен: Наша молодь горить бажанням грати

Наставник «Зорі» ван Леувен: Наша молодь горить бажанням грати

Укрінформ
Головний тренер футболістів луганської «Зорі» Патрік ван Леувен розповів, чого він очікує від першого поєдинку команди проти румунського клубу «Університатя» у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги конференцій, що відбудеться сьогодні у Любліні (Польща).

На передматчевій пресконференції нідерландський наставник луганців підкреслив, що молодий склад його команди не є проблемою, передає Укрінформ.

«Ми давно готувалися до цієї гри. Це буде перший матч для «Зорі» після довгої перерви, і ми хочемо показати себе якнайкраще, битися за позитивний результат, який піде в актив Україні. Подивилися кілька останніх ігор «Університаті». Вважаю, що роботу з вивчення суперника зробили якісно, ​​і наша команда повністю готова до матчу. Знаємо, що наш суперник грає у комбінаційний, атакуючий, тактичний футбол. Ми маємо дуже талановиту молодь, яка горить бажанням грати. Склад з переважно молодих виконавців має свою перевагу, оскільки такі футболісти завжди додають темп та емоції. Словом, молодий склад не є проблемою для нас», - сказав Ван Леувен.

Читайте також: Де дивитися футбольну зустріч Ліги конференцій «Зоря» - «Університатя»

Гра у Любліні розпочнеться о 20.30 за київським часом.

Зустріч у відповідь пройде в Румунії 11 серпня.

Переможці вийдуть до раунду плей-офф Ліги конференцій УЄФА. Команда, що програла, достроково завершить єврокубковий сезон.

Фото: facebook.com/FCZoryaLuhansk/.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-