Ярмоленко: Петраков підтвердив, що викликатиме до збірної

Ярмоленко: Петраков підтвердив, що викликатиме до збірної

Укрінформ
Вінгер ставить собі за мету стабільну ігрову практику.

Півзахисник «Аль-Айну» Андрій Ярмоленко розповів для Вацко Live, що перед підписанням контракту розмовляв із головним тренером національної збірної України Олександром Петраковим, повідомляє Укрінформ.

Наставник «синьо-жовтих» підтвердив, що продовжить викликати вінгера до команди.

«Я розумів, що можуть виникнути проблеми з національною збірною. Тому подзвонив тренеру команди (Петракову - ред.). Якби він мені сказав, що не викликатиме до збірної – я б змінив рішення. Національна збірна для мене пріоритет №1. Головний тренер сказав, що все буде добре», – розповів Ярмоленко.

За словами футболіста, він перейшов в «Аль-Айн», бо розумів, що матиме там ігрову практику.

«Я перейшов у команду, де знаю, що маю грати. Мене бере головний тренер, я мушу грати. Тому я маю отримувати ігрову практику, бути готовим до національної збірної. У «Вест Гемі» було, що за 2-3 тижні до матчів збірної я шукав вікна, щоб зіграти за дублюючий склад, залишався додатково після тренувань. Тому зараз я вважаю, що ухвалив правильне рішення», – підсумував вінгер.

Читайте також: Ярмоленко: Дуже очікую на можливість допомогти «Аль-Айну» виграти титули

Як повідомляв Укрінформ, Ярмоленко офіційно перейшов до «Аль-Айну». 32-річний півзахисник підписав контракт із клубом з ОАЕ до завершення сезону 2022/23.

Наприкінці травня Ярмоленко залишив «Вест Гем» у статусі вільного агента. Андрій грав у Лондоні з 2018 року, забивши 13 м’ячів у 86 матчах «молотобійців».

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-