Юнацька олімпійська збірна України взяла курс на Словаччину

Юнацька олімпійська збірна України взяла курс на Словаччину

Укрінформ
У суботу збірна команда України, яка представлятиме країну на XVІ літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі (ЄЮОФ), взяла курс на Словаччину.

Частина команди, а це представники легкої атлетики, плавання та спортивної гімнастики, вирушила з олімпійської бази «Конча-Заспа», після чого, подолавши 1450 км автобусом, юні олімпійці прибудуть до міста Шаморін, передає Укрінформ. 

Саме тут проходитиме завершальний тренувальний збір нашої збірної, який за домовленістю президента НОК України Сергія Бубки організовує Національний олімпійський комітет Словаччини. У Шаморіні до зборів гімнастів, легкоатлетів та плавців долучаться дзюдоїсти та велосепедисти.  

Українці будуть представлені на фкстивалі у 6-ти з 10ти видів спорту - легкій атлетиці, велоспорті, спортивній гімнастиці, дзюдо, плаванні  та бадмінтоні. Юні українські бадмінтоністи приєднаються до збірної безпосередньо у столиці ЄЮОФ - Банській Бистриці. 

Читайте також: 46 українців виступлять на Юнацькому олімпійському фестивалі-2022

Разом з  атлетами віком від 14-ти до 18-ти років з 48-ми країн Європи наші юні олімпійці змагатимуться за медалі престижного форуму.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-