«Динамо» поступилося «Антверпену» у благодійному матчі

«Динамо» поступилося «Антверпену» у благодійному матчі

Укрінформ
Футболісти київського «Динамо» провели благодійний поєдинок із бельгійським «Антверпеном», який для команди Мірчі Луческу став останньою репетицією перед початком єврокубкового сезону.

Матч на арені «Босейлстадіон» в Антверпені завершився на користь господарів - 2:1, повідомляє Укрінформ.

Форвард збірної Нідерландів та «Антверпена» Вінсент Янссен відкрив рахунок на 7-й хвилині. До перерви паритет відновив Віктор Циганков (40). Остаточний результат встановив гол хавбека господарів Мануеля Бенсона (70).

Стартовий склад «Динамо»: Бущан - Дубінчак, Забарний, Сирота, Караваєв - Сидорчук, Шепелєв - Вербич, Гармаш, Циганков - Супряга.

У другому таймі у складі «біло-синіх» з'явилися Шапаренко, Попов, Андрієвський, Ванат, Кендзьора, Бєсєдін, Антюх, Боль та Вівчаренко.

Гра з «Антверпеном», як і всі міжнародні товариські матчі «Динамо», пройшла під гаслом Match For Peace («Матч за мир») та з благодійною метою. Виручені від продажу квитків кошти будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених війною росії в Україні.

Читайте також: «Динамо» і «Фенербахче» розсудять арбітри зі Швеції

Нагадаємо, 20 липня «Динамо» зустрінеться з турецьким «Фенербахче» у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів УЄФА. Матч відбудеться на стадіоні «Мейскі» у польському місті Лодзь.

Фото: ФК «Динамо» (Київ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-