Михайло Мудрик: На гру з ірландцями треба виходити й перемагати

Михайло Мудрик: На гру з ірландцями треба виходити й перемагати

Укрінформ
Футбольний півзахисник донецького «Шахтаря» Михайло Мудрик виходив за збірну України в обох поєдинках Ліги націй УЄФА у стартовому складі. 

Молодий гравець прокоментував поєдинок проти вірменів і вважає, що на матчі з Ірландією наша команда має сили для перемоги над суперником, передає Укрінформ.

«Завжди непросто зламувати таку оборону, коли команда ставить «автобус». У перерві матчу з вірменами Олександр Петраков сказав, що крайнім нападникам потрібно більше заходити в середину, аби давати більше простору крайнім захисникам, і ми могли робити більше передач у штрафний майданчик. Звісно, сили на наступний матч з ірландією є. Потрібно добре відновитися, потім буде передматчеве тренування. Треба виходити й перемагати. Збір досить тривалий, але це - футбол, те, що ми любимо. У нас є перевага над ірландцями, бо ми проводимо домашній матч. Прийде багато українців, наших уболівальників. Будемо грати заради них. Завжди здорово, коли весь стадіон уболіває саме за тебе», - сказав Мудрик.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Україна - Ірландія

Нагадаємо, що поєдинок 4-го туру Ліги націй між збірними України та Ірландії відбудеться 14 червня в Лодзі (Польща). Початок гри о 21.45 за київським часом.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-