Тарас Качараба: Трохи розчарований, що не зарахували мій гол

Тарас Качараба: Трохи розчарований, що не зарахували мій гол

Укрінформ
Футбольний захисник національної збірної України Тарас Качараба прокоментував перемогу над Ірландією в Дубліні у Лізі націй (1:0).

Гравець зізнався, що трохи розчарований, що арбітр не зарахував його забитий м'яч, передає Укрінформ.

«Дякую за привітання. Слава Богу, вдалося виграти цей матч, бо завжди дуже важливо розпочати з перемоги. Щодо мого голу - трохи розчарований, що його не зарахували. Перший гол за національну збірну, да ще й такий… Але добре, що ми здобули три очки. Думаю, що справа була лише в офсайді. Я не заважав супернику руками, а зіграв у корпус. Можливо, візаві не очікував, що я позаду нього. Він доволі вальяжно впав. Я вже був націлений на ворота, вийшов красивий гол... 

У перші 10-15 хвилин було присутнє хвилювання через те, оскільки це була перша офіційна гра за національну збірну для багатьох футболістів. На полі було багато молодих гравців. Але всі хлопці впоралися з емоціями. Ще протягом підготовки до поєдинків із Шотландією та Уельсом ми моделювали гру суперника під час атаки за схемою 5-4-1 або 3-4-3. Із кожним дотиком до м’яча наша гра ставала все кращою, хвилювання зникало. Я сподіваюся, що ми втілили в життя все, що задумали», - сказав Качараба.

Читайте також: Тренер футболістів Ірландії: Моя команда не заслуговувала на поразку

Як повідомляв Укрінформ, збірна України в Дубліні мінімально перемогла Ірландію в першому для себе матчі нового розіграшу Ліги націй УЄФА. Наступний номінально домашній поєдинок «синьо-жовті» зіграють проти Вірменії в польському Лодзі 11 червня.

Фото:  fai.ie. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-