Заряджай на збірну України у товариському матчі проти «Боруссії»

Заряджай на збірну України у товариському матчі проти «Боруссії»

Укрінформ
Аналітики Parimatch Ukraine оцінюють шанси на перемогу нашої збірної у сьогоднішньому матчі у 40%.

Сьогодні, 11 травня збірна України проведе товариський матч проти «Боруссії» з Мьонхенгладбаху у Німеччині. Зустріч почнеться о 21:45 за київським часом.

Поєдинок з «Боруссією» стане першим матчем для збірної України в рамках підготовки до матчу відбору на ЧС-2022 проти Шотландії, який відбудеться 1 червня. Також ця серія товариських матчів направлена на підтримку України та підняття бойового козацького духу українців.

Читайте також: «Боруссія» грає по тій же схемі, що і шотландці – Петраков

Наразі «Боруссія» займає 10 місце у турнірній таблиці чемпіонату Німеччини. Аналітики Parimatch Ukraine оцінюють шанси на перемогу нашої збірної у сьогоднішньому матчі у 40%, ймовірність, що переможуть господарі – у 31%, та те, що в основний час команди зіграють внічию – у 29%. Зробити власний прогноз та додати драйву до перегляду можна на платформі першого легального букмекера Parimatch Ukraine.

Сьогоднішня гра пройде на стадіоні «Боруссія Парк». Для українців вхід на арену є безкоштовним. Подивитись матч в прямому ефірі можна на телеканалі «Футбол 1», сервісі OLL.tv, а також на офіційному каналі УАФ в Youtube.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-