Від ворожих обстрілів пошкодженІ 53 спортивні та 18 молодіжних об’єктів

Від ворожих обстрілів пошкодженІ 53 спортивні та 18 молодіжних об’єктів

Укрінформ
Від початку повномасштабної війни і дотепер російські війська нещадно знищують цивільну інфраструктуру України - школи, лікарні, спортивні споруди та парки. 

Як повідомляє пресслужба Мінмолодьспорту України, через обстріли окупантів зруйнованІ 12, зазнали пошкоджень 41 спортивний об'єкт та, відповідно, - 1 і 17 молодіжних, передає Укрінформ. 

«Характер руйнувань різний - від вибитих вікон та зруйнованого даху до знищених або суттєво та частково пошкоджених будівель та майна. Територіально найбільше постраждали спортивні та молодіжні об’єкти на Донеччині, Луганщині, Харківщині та Київщині. Руйнувань також зазнали цивільні спортивні об'єкти Чернігівської, Житомирської, Херсонської областей та міста Києва», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, цей список зруйнованих або пошкоджених об’єктів спортивної та молодіжної інфраструктури є неповним, адже частина територій зазначених областей досі знаходиться під тимчасовою окупацією армії російської федерації, а на частині територій Київської та Чернігівської областей триває розмінування.

Читайте також: Чемпіонати України з гандболу через військову агресію рф не дограють

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 73-й день.

Фото: mms.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-