Якщо це на благо країни, то нехай грають – директор «Олександрії» про від’їзд «Динамо» і «Шахтаря»

Якщо це на благо країни, то нехай грають – директор «Олександрії» про від’їзд «Динамо» і «Шахтаря»

Укрінформ
Футболісти «Олександрії» залишаються в Україні і займаються волонтерством.

Директор «Олександрії» Дмитро Китаєв прокоментував дозвіл гравцям «Динамо» та «Шахтаря» виїхати за кордон, передає Укрінформ.

«Якщо вони це роблять на благо країни, якщо «Динамо» та «Шахтар» гратимуть матчі, а гроші, отримані за їх проведення, переправлятимуться нашій армії та на допомогу українцям, то нехай грають. Думаю, що від них там буде більше толку, ніж, якщо вони сидітимуть тут без діла.

Читайте також: Це гуманітарні матчі, які допоможуть людям – Луческу

Якщо вони виїхали для того, щоб реально допомагати Україні, то це плюс. А якщо вони вигадали це все, щоб під шумок втекти з країни і сидіти за кордоном, доки не закінчиться війна, то це не дуже добре. У будь-якому разі, все це залишиться на совісті керівників клубів», - заявив Китаєв.

Також директор клубу розповів про те, чим нині займаються гравці  «Олександрії».

«Багато хлопців роз'їхалися. Ми намагалися їх зібрати, але хтось займається волонтерством, хтось зайнятий вирішенням сімейних проблем. Зібрати команду зараз дуже важко. У жодному разі не було завдання зібратися та виїхати з країни. Усі в Україні, усі при справі.

Читайте також: Луческу мотивує «Динамо» перед благодійними матчами

Футбольний клуб активно допомагає військовим та переселенцям. Купа роботи та, якщо чесно, зараз не до футболу. Усі працюють на те, щоб надати максимальну допомогу і військовим, і мирному населенню», – сказав Китаєв.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 42-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-