Олімпійський центр «Конча-Заспа» розмістив у себе переселенців

Олімпійський центр «Конча-Заспа» розмістив у себе переселенців

Укрінформ
НОК України профінансував проживання наших співвітчизників, які прибули з гарячих точок.

Національний олімпійський комітет (НОК) України виділив більше півтора мільйона гривень для підтримки переселенців, які розміщувалися на території Олімпійського навчально-спортивного центру «Конча-Заспа», передає Укрінформ.

Впродовж місяця даний спортивний об’єкт є місцем прихистку для сотень наших співвітчизників, які,  рятуючись від російських снарядів та куль, були вимушені залишити рідні домівки в Маріуполі, Харкові, Чернігові, Сумах та інших гарячих точках України.

Читайте також: Сергій Бубка: «Україна - це наша земля. Ми, українці - сильні та непереможні»

Завдяки перерахованим коштам, які направили на оплату проживання та харчування переселенців, допомогу надали 134-м українським громадянам.

Також виділена фінансова підтримка зробила можливими тренування на базі Олімпійського центру «Конча-Заспа» чоловічої та жіночої збірних з важкої атлетики, а також представників греко-римської боротьби – загалом 70 спортсменів і тренерів.

Читайте також: Національний олімпійський України направив 1 млн грн на підтримку української армії

Крім цього, фінансову підтримку на забезпечення продовольчих потреб переселенців, яких розміщують на навчально-спортивній базі Олімпійського резерву «Заросляк» в селі Ворохта, направило і регіональне відділення НОК в Івано-Франківській області.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 38-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-