Прогноз на матч Ліги чемпіонів «ПСЖ» - «Реал»

Прогноз на матч Ліги чемпіонів «ПСЖ» - «Реал»

Укрінформ
Сьогодні стартують перші матчі 1/8 фіналу.

Ліга чемпіонів повертається. І вже 15 лютого нас чекає матч «ПСЖ» – «Реал» (початок о 22:00). Мессі та Неймар знову отримають можливість забити мадридцям. Правда, участь бразильця все ще під питанням, але у нього непогані шанси вийти на поле.

Нагадаємо, що коли команди зустрічалися минулого разу в Лізі чемпіонів, то в Мадриді «Реал» не зміг втримати перевагу і парижани вирвали нічию 2:2. А ось у Франції «ПСЖ» виграв 3:0. Зараз аналітики Parimatch дають 39% на перемогу «ПСЖ» проти 31% на те, що виграє «Реал», ще 30% на нічию.

«Реал» зараз лідирує в чемпіонаті Іспанії з відривом у чотири очки від «Севільї». В п’яти матчах Ла Ліги цього року команда виграла два, ще два рази зіграла внічию і один раз зазнала поразки. «ПСЖ» теж лідер, але випереджає «Марсель» на солідні 13 очок. До того ж парижани виграли у чотирьох останніх матчах чемпіонату поспіль.

Читайте також: Ла Ліга: «Реал» не зумів обіграти «Вільярреал»

Якщо у «ПСЖ» може не зіграти Неймар, то у «Реала» інша суттєва втрата – Бензема. Так, його можуть включити в заявку, але він теж пропустив деякий час через травму і навряд знаходиться в оптимальній формі.

Окремої уваги заслуговує й тренерське протистояння. Маурісіо Почеттіно класний тренер, але Карло Анчелотті спеціаліст зовсім іншого рівня. Тим не менш, навіть йому буде непросто привезти перемогу з Парижа. Скоріш за все, перша зустріч команд буде доволі обережною і багато голів ми не побачимо.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-