Косенко: Ми увійшли до четвірки найкращих команд Європи — це неабияке досягнення

Косенко: Ми увійшли до четвірки найкращих команд Європи — це неабияке досягнення

Укрінформ
Збірна України вийшла до півфіналу чемпіонату Європи вперше з 2005 року.

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко підбив підсумок виступу національної команди на чемпіонаті Європи з футзалу, повідомляє УАФ, передає Укрінформ.

«Синьо-жовті» увійшли до четвірки найкращих команд Європи, програвши Іспанії (1:4) у матчі за третє місце.

«Справді, ми увійшли до четвірки найкращих команд Європи — це неабияке досягнення, неоціненний досвід. Ми повинні ним скористатися та зрозуміти, за рахунок чого ми можемо перемагати та потрапляти до півфіналу чемпіонату Європи. Ми проаналізуємо цей турнір. Я вважаю, що ми у кожному матчі виглядали непогано. Навіть у поєдинку зі збірною Нідерландів хоч і програли, але мали добрі моменти. Я скажу, що цей суперник дуже додав і ще неодноразово заявить про себе», - сказав Олександр Косенко.

«Я хочу, щоб гравці самі повірили, що із топ-збірними можна не просто грати, а й перемагати. Звичайно, це тяжко, адже рівень суперників дуже високий. Втім, це можливо. Хлопці повинні зрозуміти, за рахунок чого ми можемо перемагати. Не просто за рахунок гри на контратаках, а за рахунок гри, яку ми можемо нав'язати. Треба намагатися робити це у матчах із сильними суперниками. Якщо ми не робитимемо цього, нам буде дуже складно», - додав головний тренер збірної України з футзалу.

Читайте також: Португалія захистила титул, обігравши Росію у фіналі Євро-2022 з футзалу

Як повідомляв Укрінформ, «синьо-жовті» вийшли до півфіналу чемпіонату Європи уперше з 2005 року.

Фото: uefa.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-