Стало відомо скільки українців підтримають Усика в Лондоні

Стало відомо скільки українців підтримають Усика в Лондоні

Укрінформ
Український боксер 25 вересня проведе чемпіонський бій проти Ентоні Джошуа.

25 вересня Олександр Усик проведе головний бій у своїй боксерській кар’єрі. Суперником українця буде чинний чемпіон світу британець Ентоні Джошуа, а на кону поєдинку стоятимуть титули WBA Super, IBF, WBO та IBO, повідомляє champion.com.ua.

Боксерське шоу пройде на 62-тисячному футбольному «Тоттенгем Готспур Стедіум», який відкрили в квітні 2019 року. Але, не зважаючи на виїзний статус бою, в Лондоні у Усика буде чимала підтримка співвітчизників.

Читайте також: Джошуа: Настав час захищати корону в бою з Усиком

«Ми традиційно організовуємо фан-тур на бій Олександра з України. Також активна українська діаспора у Великій Британії. Наші партнери на Туманному Альбіоні Михайло Яцишин та Олександр Салій забронювали 500 квитків для діаспори і зі своєї сторони обіцяють потужну підтримку від співвітчизників.

Буде чималий десант і з України. Ми вже оформлюємо британські візи українцям, адже цей процес займає до 5-6 тижнів. Підкреслю, що українці з багатьох інших країн також збираються прилетіти до Лондона підтримати Усика - з Азербайджану, Ізраїлю, Польщі, Німеччини, Австрії, Чехії, Словаччини, Ірландії, Швеції, Італії, Іспанії, Данії та Росії. Декілька хлопців збираються прилетіти з США та Канади.

Читайте також: Бій Усик - Джошуа офіційно підтверджений і відбудеться 25 вересня

Тож, незважаючи, що британців на «Тоттенгем Готспур Стедіум» буде набагато більше, Олександр не залишитися без нашої підтримки. Ми розраховуємо, що на арені буде не менш ніж 800 українців», - розповів куратор фан-туру Максим Розенко.

Як повідомляв Укрінформ, для Усика майбутній бій стане третім у суперважкій вазі після перемог над американцем Чаззом Візерспуном та британцем Дереком Чісорою. Останнього Олександр переміг у жовтні минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-