У тур Україною вирушила унікальна фура-трансформер «Кібертрак»

У тур Україною вирушила унікальна фура-трансформер «Кібертрак»

Фото
Укрінформ
Проект поєднує емоції кіберспорту та Євро-2020.

В Україні стартував унікальний проект «Кібертрак», організаторами якого виступили Parimatch, VIVO, HyperX та Uklon спільно з федерацією кіберспорту UESF, передає Укрінформ.

«Кібертрак» - це величезна фура-трансформер, яка пропонує безліч розваг цікавих як для фанатів кіберспорту, так і для футбольних вболівальників. Вперше «Кібертрак» оцінили гості столичного «Олімпійського», які прийшли на головну арену країни подивитися матч Україна - Нідерланди. А вже 15 червня фура-трансформер завітає до Рівного.

У «Кібертраку» пройдуть фінали кіберспортивних змагань з CS:GO та Dota 2, а їх переможці отримують круті подарунки від партнерів проекту. Окрім кібертурнірів фура-трансформер також розгортає лаунж-зону PlayStation, настільний теніс, настільний футбол, фудкорт та фотозону. Також для всіх присутніх працюватиме діджей. Тим самим проект поєднує емоції кіберспорту та Євро-2020 разом з Parimatch, кіберспортивним букмекером №1. 

Кіберспортивний проект «Кібертрак» охопить майже всі міста країни. Після Рівного фура-трансформер завітає у Львів, Івано-Франківськ, Одесу, Миколаїв, Запоріжжя, Дніпро, Харьків, Полтаву та Черкаси. Тур триватиме до 7 липня, тож у всіх бажаючих є можливість увірватись в атмосферу Євро та кіберспорту.

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-