Усик переміг Чісору. Текстова трансляція

Усик переміг Чісору. Текстова трансляція

Укрінформ
Онлайн-трансляція боксерського поєдинку за звання обов'язкового претендента по версії WBO у суперважкій вазі.

Одноголосним рішенням суддів перемагає Усик. 117:112, 115:113, 115:113. Це друга перемога українського боксера у суперважкій вазі.

12 раунд. Чісора пішов як танк, але Усик добре рухається і контратакує. Наостанок Усик намагається завдати акцентованого удару. Все, бій закінчено.  

11 раунд. Усик не повинен ризикувати. У нього вже є перевага за ударами і можна просто спокійно довести бій до завершення. Чісора з останніх сил викидає удари. Усик майстерно захищається.

10 раунд. Усик може спробувати все скінчити достроково. Втім, потрібно по-справжньому влучити у суперника. Чісора не здається, він навіть хоче підловити Усика на статиці.

9 раунд. Усик чудово веде бій. Рухи чіткі, удари влучні. Він вже попереду в рахунку. Однак, Чісора ще небезпечний – намагається влучити з останніх сил. Але Усик уникає його ударів.

8 раунд. А це вже класні атаки від Усика. Він працює першим номером. Українець вже впевнено веде бій і багато влучає. Чісора втомлений.

7 раунд. Усик краще рухається. Його удари влучніші. Наш боксер вже вирівняв рахунок (57:57 після шести раундів). Нарешті Усик по-справжньому влучає.

6 раунд. Усик починає домінувати за рахунок кращої мобільності. Але ударам не вистачає сили. Чісора тисне на нього усією масою і багато викидає ударів. Втім, більшість ударів вже повз Усика.

5 раунд. Чісора не зупиняється, хоча дихає вже важко. Здається, Усик починає вирівнювати бій. Сил у нього більше. Ударів також стало більше. Але не слід притискатися до канатів.

4 раунд. Чісора втомився? Вже не такий активний. Усику потрібно вирівнювати рахунок. Але британець притискає нашого боксера до канатів. Усик навіть впав, але це не нокдаун. Чісора наступив на ногу.

3 раунд. Усик змушений захищатися. Потрібно підлаштовуватись під незручного і агресивного суперника. Нарешті, Усик наважується на рівноцінні обміни ударами.

2 раунд. Забагато пропускає Усик. Українець швидкий, але поки що він лише захищається. Важкий початок.

1 раунд. Розвідка. Але Чісора першим пішов в атаку і кілька разів зачепив Усика. При цьому, британець боксує брудно. Однак, рефері цього не помічає.

01:10. Останні приготування – представлення та настанови від рефері. Все, бій почався.

01:05. Чісора та Усик виходять в ринг. Наш боксер виходить під пісню Василя Жадана «Браття».

00:45. Розділеним рішенням суддів Джордж Камбосос перемагає Лі Селбі. Австралієць Камбосос здобув 19-у перемогу поспіль і тепер він обов’язків претендент на чемпіонський бій з Теофімо Лопесом.

00:30. До речі, на бій Усик – Чісора прийшов чемпіон світу у суперважкій вазі Ентоні Джошуа. Сьогоднішній переможець стане потенційним наступним суперником Джошуа.

00:10. В бою Лі Селбі - Джордж Камбосос розігрують статус офіційного претендента на титул чемпіона світу за версією IBF в легкій вазі. Чемпіон там якраз Теофімо Лопес.

23:50. А це вже Усик готовий вдягати головну боксерську екіпіровку.

23:35. В жіночому поєдинку андеркарду Саванна Маршалл перемагає нокаутом Ханну Рінкін. Попереду ще один бій: Лі Селбі - Джордж Камбосос.

23:28. А ось відео з роздягалень боксерів.

23:15. Чісора вже готується натягати рукавички. 

22:35. Тим часом тривають бої андеркарду.

22:15. Суперники вже "Вемблі". До бою не менше години. 

20:25. Коротко нагадаємо про переваги суперник. На боці Чісори – досвід у суперважкій вазі, міцне підборіддя, перші раунди, удари і агресія, домашні судді. На боці Усика – школа, техніка, параметри, швидкість, витривалість, інтелект. Найпоширеніший прогноз – Чісора протримається усі 12 раундів, Усик зробить велику перевагу в другій половині бою і переможе суддівським рішенням.

19:35. Для Усика Велика Британія асоціюється з двома гучними перемогами. В 2012-у році в Лондоні він став олімпійським чемпіоном, а 2018-у в Манчестері українець нокаутував Тоні Белью вже на професіональному рівні. 

17:30. Час нагадати яскраве зважування суперників перед боєм та фінальну дуель поглядів. 

15:55. Добрий день. Представимо суперників.

***********

31 жовтня 2020 року на арені «Вемблі» у Лондоні відбудеться вечір боксу від Matchroom Boxing.

У головному поєдинку зустрінуться британський супертяж Дерек Чісора (32-9, 23 КО) і українець Олександр Усик (17-0, 13 КО). Це бій за за звання обов'язкового претендента по версії WBO у суперважкій вазі.

Читайте також: Усик – Чісора: тінь проти кулака

Напередодні боксери пройшли процедуру офіційного зважування. Чісора переважив Усика на 17 кілограм.

Початок основного бою – о 23:00.

В Україні поєдинок транслюватимуть на онлайн-майданчику MEGOGO. Також вечір боксу можна подивитися на сервісі DAZN і Sky Sports Box Office.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-