«Шахтар» їде в гості до кривдника «Олександрії»

«Шахтар» їде в гості до кривдника «Олександрії»

Інфографіка
Укрінформ
Перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи «Вольфсбург» - «Шахтар» зіграють 12 березня, початок – о 22:00.

Цього четверга «Шахтар» продовжить свій шлях до фіналу Ліги Європи. Після перемоги над «Бенфікою» «гірників» чекає зустріч з німецьким «Вольфсбургом». І хоча на виїзді у донеччан всього 28% на перемогу за оцінками аналітиків Parimatch (у «вовків» 43% і 29% на нічию), в цілому шанси «Шахтаря» на вихід у чвертьфінал - 52%.

Читайте також: Матч "Вольфсбург" - "Шахтар" пройде у Німеччині без глядачів

У восьми попередніх матчах в Бундеслізі «Вольфсбург» виграв тільки тричі з яких лише один раз вдома. Команда йде на сьомому місці у турнірній таблиці та веде боротьбу за путівку в єврокубки на наступний сезон. «Вовки» раніше лише раз зустрічалися з українською командою, в груповому турнірі Ліги Європи восени 2019 року вони обіграли «Олександрію» 3:1 (вдома) і 1:0 (в гостях).

«Шахтар», як більш досвідчений єврокубковий боєць, перетинався з німецькими командами 22 рази (по сім перемог і поразок, а також вісім нічиїх). «Гірники» виграли чотири з 11 матчів в Німеччині при шести поразках. Хоча взагалі в плей-офф турніру «Шахтаря» виступає непогано на виїзді: 4 перемоги, 2 нічиї та 3 поразки.

Читайте також: “Шахтар” у складі 24 футболістів вирушив на матч проти “Вольфсбурга”

Суперник «гірникам» дістався цілком прохідний і позитивний результат в гостьовій зустрічі сильно зміцнить шанси команди на вихід до наступного етапу. Завдання для підопічних Луїша Каштру цілком здійсненне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-