Італійка Віррер виграла персьют на чемпіонаті світу з біатлону; Підгрушна - 13-а

Італійка Віррер виграла персьют на чемпіонаті світу з біатлону; Підгрушна - 13-а

Укрінформ
На чемпіонаті світу з біатлону, який триває в Антгольці-Антерсельві (Італія), у неділю, 16 лютого, завершилася жіноча гонка переслідування на 10 км з чотирма вогневими рубежами.

Переможницею жіночого персьюту стала італійка Доротея Вірер, яка з одним штрафним колом випередила срібного призера німкеню Деніз Херрманн (3 промахи) на 9,5 секунди і на 13,6 секунди - володарку "бронзи" норвежку Марте Ольсбю-Ройселанн (3, повідомляє Укрінформ.

Краща з українок Олена Підгрушна (4 промахи), яка стартувала четвертою, у підсумку фінішувала 13-ю. Юлія Джима (4) посіла 19-е місце, Віта Семеренко (4) - 39-е, Валя Семеренко (4) - 43-тє.

Чоловіча гонка переслідування на 12,5 км розпочнеться о 16.00. Україну представлятимуть чинний чемпіон світу у цій дисципліні Дмитро Підручний (+56 секунд відставання від лідера спринту), який піде на дистанцію 10-м, Артем Прима (+1.26) - 25-й, Сергій Семенов (+2.00) - 42-й та Антон Дудченко (+2.40) - 60-й.

Читайте також: Підручний посів десяте місце у спринті чемпіонату світу з біатлону

На 18 лютого запланована жіноча індивідуальна гонка, на 19-е - чоловіча. 20 лютого чемпіонат світу продовжиться одиночною змішаною естафетою (сингл-мікст). Класичні естафети пройдуть 22 лютого. Змагальну програму 23 лютого завершать мас-старти.

На фото: Доротея Вірер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-