Збірна Сербії стала чемпіоном Європи з волейболу серед чоловіків

Збірна Сербії стала чемпіоном Європи з волейболу серед чоловіків

Укрінформ
Перемогою збірної Сербії завершився фінальний раунд XXXI чемпіонату Європи з волейболу серед чоловічих команд, який вперше проходив за участю 24 національних збірних у чотирьох країнах - Франції, Словенії, Бельгії та Голландії.

У фіналі Євро-2019 в Парижі збірна Сербії здобула вольову перемогу над командою Словенії з рахунком 3:1 (19:25, 25:16, 25:18, 25:20) і виграла золоті нагороди, повідомляє Укрінформ.

Бронзові медалі дісталися збірній Польщі, яка в матчі за 3-тє місце обіграла команду Франції - 3:0 (26:24, 25:22, 25:21).

Читайте також: Українські волейболісти поступилися сербам у чвертьфіналі чемпіонату Європи

Нагадаємо, чоловіча збірна України з волейболу вперше пробилася до чвертьфіналу чемпіонату Європи, увійшовши до чільної вісімки команд континентальної першості. У матчі за вихід до півфіналу українці поступилися майбутнім чемпіонам сербам (2:3).

Підсумкова класифікація: Сербія, Словенія, Польща, Франція, Росія, Італія, УКРАЇНА, Німеччина, Бельгія, Голландія, Болгарія, Туреччина, Чехія, Іспанія, Фінляндія, Греція, Північна Македонія, Чорногорія, Словаччина, Португалія, Румунія, Білорусь, Австрія, Естонія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-