Ветерани АТО/ООС і знамениті легкоатлети України провели спільне тренування

Ветерани АТО/ООС і знамениті легкоатлети України провели спільне тренування

Фото
Укрінформ
Заняття відбулось у Києві на НСК «Олімпійський».

Сьогодні в Києві на НСК «Олімпійський» відбулося відкрите спільне тренування ветеранів АТО, які отримали поранення та каліцтва під час війни, з видатними українськими легкоатлетами. Про це повідомляє Укрінформ.

Тренування провела Наталя Тобіас - призерка Олімпійських ігор-2008 з бігу на 1500 метрів. У занятті, яке тривало майже годину, були задіяні кілька десятків ветеранів АТО/ООС.  До тренування також долучилися головний тренер збірної України з легкої атлетики В'ячеслав Тиртишник, чемпіонка світу-2013 з багатоборства Ганна Касьянова (Мельниченко) та багаторазовий призер чемпіонатів світу з багатоборства Олексій Касьянов. Зауважимо, що віднедавна кожного четверга ветерани АТО/ООС можуть займатися на спортивних об’єктах НСК «Олімпійський».

Спільне тренування ветеранів АТО/ООС та видатних українських легкоатлетів / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Під час відкритого спільного тренування були проанонсовані нові можливості та зміні, які найближчим часом очікують на ветеранів АТО/ООС від реалізації по всій Україні проекту сімейної спортивної реабілітації. За словами Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадима Свириденка, на наших ветеранів чекає кілька нових програм спортивної реабілітації. До них залучатимуть нових тренерів і медичних працівників. Також будуть зроблені нові кроки у програмі спортивного протезування.  

Читайте також: Баскетбольна збірна Луцьку виграла міжнародний ветеранський турнір

Посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін розповів, що 12 ветеранів АТО/ООС запрошені на популярний марафон до міста Кошице. До речі, це вже третє змагання куди поїдуть українські ветерани в рамках проекту сімейної спортивної реабілітації.  

Нагадаємо, що організаторами відкритого тренування стали Національна рада спортивної реабілітації захисників України, ГС «Легка атлетика України», Файно ранінг клаб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-