Директор ФК

Директор ФК "Олександрія": У Лізі Європи наші гравці викладатимуться сповна

Укрінформ
Жереб визначив суперниками української футбольної команди "Олександрія" на груповому етапу Ліги Європи німецький "Вольфсбург", бельгійський "Гент" та французький "Сент-Етьєн".

Результати жеребкування прокоментував директор українського клубу Дмитро Китаєв, який, зокрема, висловив сподівання на те, що команда гідно виглядатиме в такій сильній європейській компанії, повідомляє прес-служба "Олександрії".

"Дуже хвилювалися, коли жереб дійшов до нашого кошику. Хотілось отримати у суперники "Манчестер Юнайтед", але нам випала "робоча" група. Група, у якій буде дуже важко. Всі команди серйозні й стабільні. Сподіваюся, що суперники будуть недооцінювати "Олександрію" і виходити на ігри розслабленими. Але в тому, що наші гравці викладатимуться сповна, я упевнений.  Надії та мрії завжди є. Потрібно мріяти про те, що ми вийдемо із групи, а мрії мають властивість збуватися. Сподіваюся, у нас вийде, і ми зможемо виступити гідно на груповому етапі Ліги Європи, а наші уболівальники це оцінять і підтримають команду", - заявив Китаєв.

Читайте також: Визначилися суперники "Динамо" та "Олександрії" у Лізі Європи УЄФА

Нагадаємо, до групового турниру ЛЄ "Олександрія" потрапила напряму як бронзовий призер чемпірнату України минулого сезону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-