У Тернополі стартував чемпіонат світу з водно-моторного спорту

У Тернополі стартував чемпіонат світу з водно-моторного спорту

Укрінформ
Представники 14 країн беруть участь у чемпіонаті світу з водно-моторного спорту, який розпочався у Тернополі на акваторії міського озера.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цього року чемпіонат світу з водно-моторного спорту «HYDRO GP Ternopil» проводимо у класах моторних човнів F500, F-250 та F-125. Перед початком змагань судді високо оцінили умови для цього турніру, адже на тернопільському озері діє єдина в Україні траса, сертифікована Міжнародним водно-моторним союзом», - зазначив президент Національної федерації водно-моторного спорту Віктор Шемчук.

Читайте також: У Львові встановили рекорд з перетягування трамваїв

За його словами, всього у перегонах братиме участь 37 команд із 14 країн. Прибули найсильніші команди із США, Великої Британії, Швеції, Австрії, Угорщини, Італії, країн Балтії, чемпіони світу зі Словаччини, Словенії та інших країн.

Водно-моторний спорт – швидкісні змагання на моторних човнах. Існують турніри в класах юнаків, серед дорослих та міжнародному класі. Моторні човни можуть мати різний об’єм двигунів, відрізнятися корпусом, типами човнів й управління. У міжнародному класі Про-500 змагаються гоночні скутери, які можуть набирати швидкість до 160 км на годину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-