Призер Євроігор Бондаренко через травму коліна візьме перерву на два місяці

Призер Євроігор Бондаренко через травму коліна візьме перерву на два місяці

Укрінформ
Сьогодні бронзовий призер Європейських ігор-2019 зі стрибків у висоту Богдан Бондаренко та його батько-тренер Віктор Бондаренко повернулися до України.

У залі прильотів аеропорту “Бориспіль” відразу привернуло до себе увагу пошкоджене коліно українського легкоатлета - через травму Богдан пропустить півфінал і фінал Європейських ігор . Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

“Відбулося відкрите тренування, я тільки розповів, як все чудово, наскільки я готовий. Пройшла година. Піднімаюся сходами до готелю – і у мене заболіло коліно. Разом із головним тренером В’ячеславом Тиртишником поїхали до лікарні, за дві години у мене вже було зроблене УЗД, намітили план лікування, але воно дасть ефект лише через один-два тижні.

Попереду у мене відновлення. Планую взяти перерву між змаганнями місяці на два і зосереджу всі сили на тому, щоб знову не піти у лікування і бути готовим до чемпіонату світу в Досі”, - розповів Бондаренко.

Читайте також: Проценко замінить Бондаренка в командному півфіналі Європейських ігор

Нагадаємо, що у півфіналі Європейських ігор у секторі для стрибків у висоту за збірну України виступатиме срібний призер чемпіонату Європи і бронзовий призер чемпіонату світу з легкої атлетики в приміщенні Андрій Проценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-